Love & Reality

‘Quentin heeft nieuwe vriendin’, Channah reageert

Twee maanden geleden geraakte de kogel door de kerk: Channah Koerten en Quentin Jarrett besloten als vrijgezel verder te gaan. Hoewel ze twee kindjes hebben samen, zat een relatie er door alle knallende ruzies simpelweg niet meer in.

‘Nieuwe lover’

De bom barstte definitief nadat Quentin claimde dat hij bewust door Channah aangereden was omdat hij met een andere dame in zijn auto zou zitten. Sindsdien gonsde het van geruchten over toch weer een hereniging, maar nu lijkt Q juist een nieuwe lover te hebben gevonden.

Ex Channah ontkent

Op Instagram claimt hij dat hij ‘niet meer single is’. Gevraagd of het Channah is die hem single-af heeft gemaakt, zegt zij tegenover Fawry Not Sawry keihard ‘nee’. Nog merkwaardiger wordt het als ze zegt: “En het is ook niet iemand anders.” Het lijkt dus alsof Channah wil insinueren dat Quentin doet alsóf hij een nieuwe lover heeft, terwijl dat helemaal niet het geval is. Om Channah jaloers te maken? Of zou Channah simpelweg jokken omdat ze haar ex geen nieuwe vriendin gunt? De tijd zal het leren..

➡ Niets missen van Temptation Island? Volg deze Temptation Island Facebook-groep!