Love & Reality

Prince Charming-Marvin komt met dringend advies voor zijn ‘opvolger’ Tony Junior

In navolging van Prince Charming, waarin hoofdrolspeler Marvin Wijnans uiteindelijk de liefde vond bij kandidaat Ferdi, zijn nu de opnames van The Bachelor met niemand minder dan dj Tony Junior in volle gang.

Van Marvin naar Tony

In RTL Boulevard voorziet Marvin zijn opvolger van advies:  “Het grootste geheim, wellicht cliché, is toch dat je naar je gevoel moet luisteren”, aldus de prince, die ‘vooral naar zijn allereerste eigen gevoel luisterde’. “De mannen die overbleven, vond ik direct al het leukst.”

Al moet Tony natuurlijk wel iedereen een eerlijke kans gaan geven, benadrukt Marvin. “Sommige mensen kunnen je verrassen, dus ga met een open blik ieder gesprek in, met iedereen. Je moet er gewoon vol in gaan.  Je hebt zo kort de tijd om de anderen te leren kennen, dus je moet er echt met twee gestrekte benen in en niet bang zijn.”

Let op de fake ones

Verder waarschuwt Marvin voor fake mensen, met de verkeerde intenties. “Als mensen anders zijn als de camera’s weg zijn, weet je dat ze een show opvoeren. Er waren in Prince Charming zeker een aantal jongens die anders waren zodra de camera’s er even niet waren.”

Tot slot wordt aan Marvin gevraagd waar Tony absoluut voor moet uitkijken: “Je direct blindstaren op één iemand. Dat is niet eerlijk tegenover de rest, maar ook niet tegenover jezelf. Je hebt juist de kans om veel mensen te leren kennen.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Love Reality (@loverealitynl)