Love & Reality

Prince Charming-Marvin en Ferdi onthullen groot nieuws

Het is al weer eventjes geleden dat Prince Charming tot een einde kwam. Hoofdrolspeler Marvin Wijnans koos voor Marnix als winnaar, maar al vrij snel na de show eindigde hij in de armen van verliezend finalist Ferdi. En met hem is Marvin nog altijd zielsgelukkig.

Van samenwonen

Sterker nog; Marvin is bij Ferdi ingetrokken. Ze kozen voor het Groningen van Ferdi, omdat hij daar vanwege het runnen van een eigen strandpaviljoen niet zomaar weg kan. “We wonen nu dus samen in Groningen, maar het is nog niet officieel. Zo nu en dan gaan we ook nog even terug naar Tegelen”, vertelt Marvin aan RTL Boulevard.

Naar samen huis kopen

Later dit jaar hoopt Marvin ook ‘officieel’ samen te gaan wonen. “We zijn nu aan het kijken of ik heimwee krijg naar Limburg. Maar ik denk het niet hoor, ik voel me heel erg thuis hier.” En mocht dat zo blijven, willen ze samen een huis kopen of zelfs gaan laten bouwen. “Ook dat huis zal waarschijnlijk in Groningen staan.”

En tot slot.. trouwen!

En in de toekomst wil Marvin ook nog trouwen met zijn Ferdi.  “We willen allebei heel graag trouwen”, bevestigt Marvin, die nog geen aanzoek op de planning heeft staan. “Althans, niet vanuit mij. Ik weet natuurlijk niet hoe het bij Ferdi zit!” Dat trouwen moet in ieder geval in het buitenland gaan gebeuren. “Misschien wel op Sicilië, waar we elkaar ook ontmoet hebben natuurlijk.” Maar door corona is het allemaal nog even slechts toekomstmuziek. “We willen iedereen uitnodigen, dus dat is sowieso pas mogelijk als alles weer normaal is.”