Love & Reality

Prince Charming-Marvin en Ferdi denken aan de volgende grote stap samen

Hij won de serie Prince Charming niet, maar veroverde al snel daarna alsnog het hart van hoofdrolspeler Marvin Wijnans: Ferdi Pool. Op Instagram verklapt hij dat er voorzichtig gefilosofeerd wordt over een volgende stap: samenwonen!

De volgende stap

“We zitten zeker te denken aan samenwonen. Heel spannend, we gaan binnenkort proef-samenwonen in Groningen. Als dat allemaal goed gaat, dan hebben we voor daarna hele toffe plannen”, aldus Ferdi. Het is natuurlijk nog wel even de vraag of dat dat in Groningen (Ferdi’s woonplaats) of Limburg (die van Marvin) gaat worden. Scheelt toch een kilometer of 250.

En dat is soms best lastig, vertelde Marvin eerder al eens aan de Grazia. “Daar hebben we het stiekem weleens over. Hij woont natuurlijk in Limburg en ik in Groningen. We sluiten verhuizen niet uit. Misschien komt hij ooit wel hierheen, aangezien ik hier natuurlijk mijn eigen horecazaak heb. Maar dat staat echt nog in de kinderschoenen en zal niet volgende maand al zijn. Maar het zou weleens heel snel kunnen gaan. We doen gewoon alles wat goed voelt.”