Love & Reality
Snollebollekes Kaartspel

Prijsvraag: Win het Snollebollekes Kaartspel!

Love Island is voorbij, het wachten op Temptation Island duurt nog even (… te lang). Kortom tijd om onszelf te vermaken. En daarvoor heeft Snollebollekes een mooi spel bedacht. Snollebollekes: Het Kaartspel is gelanceerd en LoveReality mag drie spellen weggeven aan onze trouwe lezers! Het enige dat je daarvoor hoeft te doen is onderstaande vraag te beantwoorden.

Van Links… Naar Rechts…

Van Links… Naar Rechts… Het kan in dit kaartspel alle kanten op! Gooi met de dobbelsteen en leg je kaarten strategisch weg om zoveel mogelijk stropdasjes te verdienen. Of boeien die stropdasjes je niet en zie jij je vrienden liever gekke dansjes doen, op elkaars rug rijden en de polonaise lopen? Nondeju, heb jij je keuze al gemaakt? Snollebollekes – Het kaartspel is het spel om iedere spelavond te veranderen tot een hilarisch feestje!

Springen Nondeju

Na de eerste single “Vrouwkes” en de vele hits zoals “Springen Nondeju!”, “De Vloer is Lava” en natuurlijk “Links rechts” is Snollebollekes de onvermijdelijke smaakmaker van ‘festival tot koeienstal’. Ook is het de eerste Nederlandse feest-act ooit die het GelreDome meerdere keren uitverkocht en ruim 100 miljoen streams behaalde. Kun je geen genoeg krijgen van Snollebollekes? Speel dan het kaartspel, dat je zelf kunt uitbreiden met partykaarten om hilarische fysieke uitdagingen aan te gaan. Als het dak er écht af mag en jullie willen ‘hakken, beuken, springen’, voeg dan de 18+-kaarten toe! Snollebollekes – Het kaartspel is voor alle vrouwkes en mennekes die van een verrekkes lekker feest houden! En nu met z’n allen kaarten, nondeju! Het spel is in de winkel te koop voor €14,99 en wij mogen drie spellen weggeven. Het enige dat je hoeft te doen is onderstaande vraag te beantwoorden.