Love & Reality

Presentatrice Goedele gelooft in slagingskans Fabrizio als Belgische Bachelor

Begin 2022 kunnen we op de Belgische tv gaan genieten van De Bachelor, met Fabrizio Tzinaridis als hoofdrolspeler. Maar ook met Goedele Liekens, want zij keert na een zware periode waarin ze herstelde van huidkanker terug in haar rol.

Back in business

Goedele kampte met huidkanker stadium 3, maar is nu helemaal ready voor haar nieuwe uitdaging als gezicht van De Bachelor België, op Play4. “Door opnieuw op een set te staan, stimuleer ik ze volop en zal het de komende dagen hopelijk alleen maar beter gaan. Sowieso is het super om dit weer te kunnen doen. Om me samen met een ploeg weer volledig aan een programma te kunnen wijden. Hard werken, verschillende jobs combineren, dat doe ik al mijn hele leven. Het is een beetje therapie, ja”, vertelt ze in Het Nieuwsblad.

Aan de zijde van Fabrizio

De bekendste seksuoloog van de Benelux is er van overtuigd dat Fabrizio de ware kan gaan vinden als Bachelor. “Waarom zou dat niet kunnen? Je mag je niet blind staren op die cameraploeg. Hoeveel koppels ontstaan er niet tijdens een week skivakantie? Als Fabrizio op zoek is naar een echte connectie, zoals hij beweert, is dit net de uitgelezen plek om een vonk te doen overslaan. Hij wordt gedwongen om écht met die meisjes te spreken. Niet zoals Tinder, waar je iemand naar links kan swipen omdat ‘ze een beetje raar kijkt op de ­foto’. We geven soms zo snel iemand op, ­gewoon omdat we geen genoegen willen nemen met minder dan perfect. Maar ‘perfect’ bestaat niet.”

De onrust zal altijd blijven

Overigens wil de presentatrice nog niet zeggen dat de strijd met haar kanker definitief gewonnen is. “Hier en nu wel. Binnenkort niet meer, want om de vier maanden moet ik een MRI-scan laten nemen. Zo’n tunnel, weet je wel? De laatste is pas achter de rug en het resultaat was goed. Dus op dit moment ben ik daar helemaal niet mee bezig. Maar telkens wanneer de volgende afspraak om de hoek loert, word ik een beetje onrustig. Best confronterend.”

➡ Niets missen van Bachelor? Volg dan ook de Facebook-groep en praat direct mee