Love & Reality

Pommeline trapt na richting Fabrizio: ‘Cirio geeft me wél de aandacht die ik nodig heb’

Pommeline Tillière is inmiddels al enkele weken samen met Cirio Wassenhove. De kickbokser maakt de blondine weer gelukkig, na haar pijnlijke breuk met Fabrizio Tzinaridis uit Temptation Island VIPS.

‘Cirio geeft me wél de aandacht die ik nodig heb’

Cirio runt net als Pommeline een eigen tattoozaak en is stapelverliefd. “Ik volgde Pommeline al een tijdje op Instagram omdat ik haar erg knap vind. Plots zag ik dat ze onmiddellijk na elkaar vijf van mijn Instagramfoto’s had geliket. Dat is zo’n beetje de nieuwe manier om iemand via digitale weg te laten weten dat je interesse hebt”, vertelt Cirio aan Dag Allemaal.

“Als meisje vind ik ’t moeilijk om een gesprek te starten, maar zo kon ik Cirio inderdaad laten weten dat hij me was opgevallen”, erkent Pommeline, die hem even later in Gent tegenkwam. Een dag later volgde de eerste date. “We zijn vrijwel onmiddellijk beginnen te kussen. De chemie tussen ons was zo groot dat we niet van elkaar af konden blijven. Dus ja, het is allemaal heel snel gegaan.”

‘Zonder woorden ziet hij wanneer ik een knuffel nodig heb’

Pommeline geeft aan dat Cirio ‘weet hoe hij om moet gaan met haar’. “Cirio heeft een ruwe bolster, maar in werkelijkheid is hij zachtaardig en lief. Hij geeft me wél de aandacht die ik nodig heb. Zonder woorden ziet hij wanneer ik een knuffel nodig heb.”

Toch zit ‘de volgende stap’ er nog even niet in. “Ik heb m’n lesje wel geleerd, zo snel gaan samenwonen als met Fabrizio, dat ga ik niet meer doen.” Cirio is overigens iets minder terughoudend: hij liet al een tattoo met de naam van Pommeline zetten.