Love & Reality
Dennis Ilse Lang LEve de Liefde badminton

Pijnlijke uitglijder Lang Leve de Liefde: “Galante drol”

Het moet allemaal wel heel raar lopen wil het nog wat gaan worden tussen Dennis en Ilse in Lang Leve de Liefde. De twee kenden best een aardige start, maar het harkerige gedrag van Dennis werd in woord al duidelijk. Nu voegt hij ook nog eens de daad bij het woord na een ongelukkige uitglijder van Ilse. De kijkers van Lang Leve de Liefde zijn hem nu al wel zat.

Helpende hand gezocht

Ilse en Dennis gaan op het gras een pluimpje over slaan. Het badmintonnen loopt voor Ilse wat ongelukkig af, want op het gladde gras glijdt ze uit. Terwijl ze amper bekomen is van de smak krijgt ze de pluim nog even op zich afgevuurd. Een helpende hand of een vriendelijk woordje van Dennis hoe het met haar gaat blijft achterwege. Boos loopt Ilse weg en daarmee lijkt het wel gedaan tussen de twee.

Wat een boer!

De kijkers zijn dan ook unaniem. Wat een boer, concludeert onder meer de welbekende Goudvis uit LLDL. “Ik snap wel dat Dennis nog vrijgezel is.. en hoogstwaarschijnlijk ook wel een tijd zal blijven… galante drol!” Zo gaat het nog even door met de reacties die allemaal hoofdschuddend het gedrag van Dennis aanschouwen.

➡ Niets missen van Lang Leve de Liefde? Word dan ook lid van deze Facebook-groep en klets gezellig mee!

Bekijk de glijder van Ilse

Een aantal van de reacties van de kijkers