Love & Reality

PC-Jimmy geeft toe: “Ik heb daar een verkeerde interpretatie gehad”

Jimmy was te zien in het tweede seizoen van Prince Charming. Hij schreef zich in voor het programma en ontdekte pas bij aankomst in Griekenland dat Chris de prins was. Jimmy schopte het ver, maar bleek uiteindelijk niet de ware liefde te zijn van Chris. Bij de reünie moest Jimmy wel nog een uitspraak in Prince Charming rechtzetten.

Open relatie

Jimmy kreeg de afgelopen weken heel wat over zich heen. Zo interpreteerde hij een gesprek met Chris verkeerd, waarna hij in de Palazzo liet weten dat Chris zoekt naar een open relatie. Iets waar mede-deelnemers Marcel, Scott en Jakop flink van zijn geschrokken. Carlo Boszhard herinnert Jimmy eraan tijdens de reünie.

Verkeerde interpretatie

“Jimmy, je zat daar even fout, denk ik hé”, laat de presentator van de reünie weten. Jimmy reageert: “Ik denk dat het een dag vol emotie was. In mijn emotie kan ik weleens dingen iets te enthousiast vertellen. Ik heb daar een verkeerde interpretatie gehad op dat moment en dat zie ik nu achteraf ook.”

Het leverde Jimmy een stortvloed aan reacties op. “Ik heb ontzettend veel negatieve reacties gehad. Ook wel positieve reacties, omdat mensen het ook wel begrepen, maar ik heb ook heel veel haat erop gehad, omdat het overkwam alsof ik wilde stoken”, aldus Jimmy.

➡ Niets missen van Prince Charming? Volg dan ook onze Facebook-groep over Prince Charming, Bachelor en Bachelorette!