Love & Reality

Pardon? Delphine en Bert gingen dag na laatste kampvuur samen ontbijten

Delphine en Bert hebben de gemoederen de laatste weken flink beziggehouden. De twee hadden al meer dan tien jaar een relatie en kwamen samen naar Temptation Island. Daar zagen we hoe de relatie van de twee aflevering na aflevering verder afbrokkelde. Bij het laatste kampvuur leek er dan ook niets meer te redden aan de relatie. Toch blijkt dat volgens Efrain en Aylin toch wel wat anders te zijn gelopen.

Bert bepaalt

Aylin en Efrain waren bij Nick Eshuis op visite voor de Macdate. Daar deden ze een bijzondere uitspraak over Bert en Delphine. Zo zou Bert later, toen alle koppels weer bij elkaar kwamen, iets aparts hebben gezegd. Nadat Aylin en Efrain en Wouter en Julia, die het avontuur wel overleefden, op de foto waren gegaan, kwam er een verrassende uitspraak. “Bert zei een paar minuten daarna: Ik ben de man. Ik ben al tien jaar met haar. Ik bepaal wel of ik met haar blijf of niet.”

Sterker nog, de twee zouden zelfs de dag na het laatste kampvuur samen hebben ontbeten. “Het was heel awkward”, vertellen Efrain en Aylin dan ook. Inmiddels is duidelijk dat het definitief over en uit is tussen Bert en Delphine. Bert is inmiddels opnieuw gelukkig in de liefde.

Bekijk de video

➡ Niets missen van Temptation Island? Volg deze Temptation Island Facebook-groep!