Ex on the Beach Nieuws

OVERZICHT: Corona-maatregelen treffen ook de reality-sterren hard

Gisteren werd bekend dat de maatregelen betreft het houden van feesten of evenementen langer blijven gelden: tot 1 juni aanstaande. Ook de reality-sterren krijgen daar logischerwijs allemaal mee te maken. LoveReality stelt een overzicht samen.

Corona-maatregelen treffen ook de reality-sterren hard

Zo lezen we dat Damian Diepeveen (Temptation Island) op het gebied van werk zwaar getroffen wordt: hij is dj, en aangezien feesten nog ruim twee maanden moeten wachten zijn alle jobs voorlopig gecanceld.

Amijé Roos (ex Donny Roelvink) vermaakt zich vooral samen met haar nieuwe vriend, die ook dj is en dus enkel thuis kan zitten. Zij voeren de nieuwe ‘koala-challenge’ uit en dat levert heerlijke beelden op.

Veel reality-sterren helpen hun volgers met het fit worden in de gym. Denk hierbij aan Orpheo en zijn vriendin Liessinde, Stacy Leirens (Ex on the Beach) en Daniël van Pienbroek (Love Island). Zij richten zich nu allemaal op hometrainen. En voor Temptation-ster Fabiola verandert er juist weinig: zij is de hele dag zoet met twerken.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ik was weer begonnen met sporten, gaan de sportscholen dicht !! #hebikevengeluk 🤪 #uitstelluhh

Een bericht gedeeld door Channahkoerten (@channahkoerten) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Quarentine buddy ❤️ #StaySafe

Een bericht gedeeld door Victoria Vermeer (@victoria_vermeer) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Selfie time during #quarantine

Een bericht gedeeld door Tutu ‘The Example’ (@martinforu) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ik kijk stiekem wel uit naar dit moment. Weer lekker wijnen met vriendinnen in een leuk tentje. Ik had mezelf net als jullie 2020 heel anders voorgesteld. Maar tot die tijd zetten we samen onze schouders eronder om dit virus aan te pakken. Ik heb ook het antwoord niet, maar als iedereen zijn steentje bijdraagt komen we er samen wel doorheen. Ik probeer zelf via onderstaande richtlijnen te leven. • Probeer positief te blijven en doe iets liefs voor de mensen om je heen. • Koop enkel wat je nodig hebt in de supermarkt en laat boodschappen over voor ouderen en hardwerkende mensen die pas in de avond komen. • Ga enkel naar buiten voor noodzakelijke dingen. Maar wanneer je het binnen zitten echt niet meer trekt, maak dan een wandeling of ga hardlopen. Maar kom vooral niet onnodig met veel mensen bij elkaar. Het leven ziet er een stuk soberder uit dan een maand geleden. Maar deze heftige tijd vraagt ook om heftige maatregelen. Hang in there guys💞

Een bericht dat is gedeeld door @ kellyvanderminne op