Love & Reality

Opvallend: Boeren Geert en Geert-Jan (BzV) slaan handen ineen

Boeren Geert en Geert-Jan, die beiden te zien waren in het Boer zoekt Vrouw-seizoen van 2019, zijn onlangs samen de studio ingedoken om een nummer op te nemen. Het is nog lang geen carnaval, maar toch is hun liedje wel een feestnummer geworden.

Carrièreswitch

Geert-Jan vindt zelf dat hij best een nootje kan raken, en daarom belde hij eens naar collega Geert. Laatstgenoemde vertelt aan Shownieuws: “Hij belde me op en zei: ‘ik heb iets. We gaan een liedje opnemen’. ‘Maar je kunt niet eens zingen man’, zei ik nog. Maar zo gezegd, zo gedaan!”

‘Ik Ben Blij in de Nederlandse klei’

Wat er gezongen wordt is soms wat lastig te verstaan, maar wel weten we dat de titel van het nummer ‘Ik Ben Blij in de Nederlandse klei’ is. Geert is content. “Ik dacht nog in het begin ‘het zal wel gruwelijk tegenvallen en klinken’, maar ik moet eerlijk zeggen het klinkt goed.” Al erkent hij wel dat het ‘geen grote hit gaat worden’. “We blijven bescheiden he.” Geert: “Ik denk dat we in de uitvaart Top-10 komen!” Bekijk het video-item van Shownieuws (inclusief sneak peak van het nummer) hier.

➡ Niets missen? Word dan ook lid van de Boer zoekt Vrouw Facebook-groep