Love & Reality

Opnames Belgische Bachelor afgerond: “Guess who’s back?”

We hebben er eventjes op moeten wachten, maar inmiddels is het moment dat de Belgische Bachelor met Fabrizio Tzinaridis als hoofdrolspeler van start gaat dichterbij dan ooit. Dat vertelt de Griekse God zelf via Instagram.

It’s a wrap

“It’s a wrap”, kondigt Fabrizio aan. “Sup guys & girls, guess who’s back?! Een jaartje ouder en weer helemaal terug van weggeweest. Ik mag jullie vandaag – als officieel dertiger weliswaar – vertellen dat de opnames van De Bachelor er op zitten. Wel, eigenlijk al een dikke week ondertussen maar ik heb van de gelegenheid gebruik gemaakt om even te bekomen van dit spannend avontuur. En dat is een understatement.”

Love naar Goedele

“Ik mag nog meer leuk nieuws bekendmaken want ik ben niet de enige die terug is: zoals jullie zien wordt De Bachelor dit jaar gepresenteerd door de fantastische Goedele Liekens! Goedele en ik gaan ondertussen al weer enkele jaren terug en ik kan je zeggen dat ik het met niemand anders aan mijn zijde had willen beleven. What a woman! Ik snap dat jullie met 1001 vragen zitten maar that’s the way it goes. Ik kan hier niets over loslaten. TOP-SECRET dingen. Ik wil jullie dan ook bij voorbaat bedanken voor het begrip.” We can’t wait!

➡ Niets missen van Bachelor? Volg dan ook de Facebook-groep en praat direct mee

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door FABRIZIO (@fabrizio_tzinaridis)