Love & Reality

Opmerkelijk: Videoland-serie Monica Geuze keert ondanks eigen kritiek weer terug

Onlangs werden de opnames van de serie Like Monica over Monica Geuze stopgezet vanwege het coronavirus. Daarna liet de Youtubester zelf weten dat ze daar allesbehalve wakker van ligt, omdat ze er ‘geen positief gevoel aan over hield’. Toch gaat de serie straks weer verder.

Like Monica komt terug

Dat meldt Monica nu in een nieuwe vlog. “Ik kreeg er superveel vragen over en had natuurlijk al eerder aangegeven dat we even niet konden draaien vanwege de crisis.” Dankzij de nieuwe protocollen mag er – met anderhalve meter afstand en mondkapjes – weer gefilmd worden. “Ik ben daar heel blij mee. Ik heb er gewoon zin in om een leuke serie neer te zetten.”

Onlangs gaf Monica al aan dat ook haar nieuwe vlam Robert in de serie voor zal gaan komen. Verder mocht ze daar nog weinig over zeggen, omdat de makers van Like Monica exclusieve rechten hebben op bepaalden verhalen uit haar leven. “Dat betekent dat ik er ook meer over kan vertellen, opener kan zijn en dat het voor mij makkelijker wordt om te filmen. En dat er geen dingen zijn die ik ‘nog niet kan zeggen’.”