Love & Reality
Thierry MAFS

Openhartige Thierry uit MAFS heeft opnieuw gebroken hart

Het wil voor Thierry niet lopen in de liefde. Thierry deed afgelopen seizoen mee aan Married at First Sight. Ondanks dat zijn familie daar niet helemaal achterstond, besloot hij zich vol overgave te storten op het avontuur. Dat bracht hem bij Sanne. Alhoewel de twee lange tijd voor elkaar gemaakt leken te zijn, liep de relatie toch stuk.

Nieuwe liefde

Thierry blijkt in de afgelopen tijd een nieuwe liefde gevonden te hebben. Op Instagram spreekt hij er uitgebreid over. “Tsja hoe werkt de liefde nou toch?”, vraagt Thierry zichzelf af. “Na m’n MAFS avontuur was ik uiteraard teleurgesteld in de liefde. De afloop was niet waar ik op had gehoopt, toch kwam ik daarna iemand tegen waar m’n hart sneller van ging kloppen.”

“Je geeft je bloot en stelt je kwetsbaar op want je wil de liefde zo intens mogelijk ervaren. Helaas liep het anders. Je date soms maar vindt niet wat je zoekt of waar je op hoopt. Soms word je er moedateloos van”, vervolgde Thierry.

“Wat maakt de liefde nou soms zo lastig en ingewikkeld? En waar moet je het tegenkomen? Of zoeken? Soms denk ik dat het een kwestie van geluk is dat je elkaar treft”, aldus Thierry. Hopelijk vindt hij in de toekomst alsnog de ware.

Dit bericht bekijken op Instagram

Liefde! Tsja hoe werkt de liefde nou toch. Na m’n #mafs avontuur was ik uiteraard teleurgesteld in de liefde. De afloop was niet waar ik op had gehoopt, toch kwam ik daarna iemand tegen waar m’n hart sneller van ging kloppen. Je geeft je bloot en stelt je kwetsbaar op want je wil de liefde zo intens mogelijk ervaren. Helaas liep het anders. Je date soms maar vindt niet wat je zoekt of waar je op hoopt. Soms word je er moedateloos van (; Wat maakt de liefde nou soms zo lastig en ingewikkeld? En waar moet je het tegenkomen? Of zoeken? Soms denk ik dat het een kwestie van geluk is dat je elkaar treft (: Oh enne… wat ben ik ontzettend blij dat de formule 1 weer begonnen is!!!! #liefde #mafs #mafsnl #date #somsishetingewikkeld #vraaghetmezelfweleensaf #zwolle #vrijgezel #zwolle #daten #❤️ #moedateloos #tinder #swipentegenverveling #f1 #formule1 #oostenrijk

Een bericht gedeeld door Thierry Coree (@thierrycoree) op