Love & Reality

Ook familie van Jaydi mocht Sonny niet, Ricky sneert: “Natuurlijk een sukkel”

Niet alleen Jaydi zelf, maar ook haar familie is blij dat Sonny na Temptation Island is ingeruild voor Ricky. De pretty boy bevalt thuis een stuk beter dan Jaydi’s veelbesproken ex, zo vertelt ze in het Algemeen Dagblad.

Van je schoonfamilie moet je het hebben

“Mijn familie had nooit echt een klik met Sonny. Daardoor merkten ze dat ik afstand nam, want je wil toch bij degene zijn op wie je verliefd bent. Met Ricky is dat juist heel anders, het klikt”, zegt Jaydi openhartig.

Zelf sprak ze nog enkele keren met Sonny, maar inmiddels is het contact volledig bekoeld. “We zijn niet on speaking terms. We hadden tussendoor nog een paar keer met elkaar afgesproken, maar dat liep elke keer uit op ruzie. Het is goed zo.”

Geen al te goede eerste indruk

Sonny stuurde nog wel een keer een berichtje naar Ricky via Instagram: “Hij wenste me succes met Jaydi. Daar heb ik op gereageerd.” De professioneel wakeboarder heeft niet echt een mening over de ex van zijn lover. “Ik heb hem maar een keer gezien. Maar op basis van zijn uitspraken vind ik hem natuurlijk een sukkel.”

Eerder zei Sonny nog over Ricky en Jaydi: “Ik schrik een beetje van het leeftijdsverschil. Ricky is 33 en Jaydi is 21. Dat vind ik wel too much. Want ik zelf heb af en toe al die clinch, ik ben 28. Met die zes, zeven jaar verschil had ik al vaak dat we niet lekker op één lijn lagen. Dus dat botste wel eens. Ik kan me voorstellen dat Ricky, die 33 is, dat hij al wel weet wat hij wil in het leven.”