Love & Reality
Aron Monique Married at First Sight MAFS

‘Ook Aron en Monique uit Married at First Sight uit elkaar’

Het ziet ernaar uit dat nu ook het laatste koppel uit Married at First Sight de handdoek in de ring heeft gegooid. Ondanks dat Aron en Monique zelf nog niets hebben laten weten en op Instagram er nog geen vuiltje aan de lucht lijkt te zijn, weet RTL Boulevard nu te melden dat ook Aron en Monique het niet gehaald hebben.

Toch gebroken

Verschillende bronnen weten op donderdag aan het eerdergenoemde medium te melden dat het toch niet is gelukt tussen Aron en Monqiue. De twee zouden elkaar volgens de bron ‘niet langer man en vrouw noemen’. RTL wilde de geruchten niet bevestigen of ontkennen.

Mochten Aron en Monique inderdaad uit elkaar zijn, dan heeft dit seizoen geen enkel koppel het gehaald. Al tijdens de afleveringen werd duidelijk dat het niet zou werken tussen Lars en Lizzy, Mick en Daisy, Rein en Danny en Bert en Suzan. Sylvia en Freddy bleven bij het keuzemoment wel samen, maar besloten later alsnog de scheiding aan te vragen nadat duidelijk werd dat Sylvia ernstig ziek is. Monique en Aron waren dan ook de laatste hoop voor het programma.

UPDATE: Aron en Monique hebben scheiding bevestigd