Love & Reality

Onherkenbare Megan ‘Koekerond’ is volledig opgebloeid

Door de coronacrisis en diens maatregelen ligt het werkleven van veel influencers momenteel even stil, maar in hun privéleven maken ze natuurlijk nog genoeg mee. Daarover plaatsen we op LoveReality.nl dagelijks een update, in de vorm van de Instaflits. Wat houdt de realitysterren bezig? Je ziet het hier.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Instagram vs reality right now Leuk hoor lingerieshoots, maar ik lig er 9 van de 10 keer zo bij als je even naar rechts swiped. (Oke misschien iets minder ziek). Zo kom je bij de dokter vandaan met een amandel onsteking en heb je het gevoel dat er 10 messen in je keel worden gestoken als je slikt, zo zit je er de volgende dag weer en vertrek je met Tramadol. Ooit gebruikt? Slechtste trip die ik ooit heb meegemaakt. Man man man, ben gister de hele dag niet aanspreekbaar en misselijk geweest. Het was ook ineens vrijdag? Wat een troep is dat zeg. Nu moet ik wel zeggen dat de eerste twee top waren, de derde viel alleen helemaal niet goed. Ik begin nu langzaam weer in het land der levenden te komen, maar jezus wat heb ik me ellendig gevoeld. En o ja ook nog negatief getest op Corona (scheelt ook weer). Hoop dat jullie zonnige week beter was dan die van mij lieverdsss en geniet van het weekend ☀️

Een bericht gedeeld door DEEM (@demirutting) op

Slechtste trip ooit

Voor Demi Rutting uit Temptation Island zijn het zware tijden. Op Instagram schrijft ze namelijk: “Zo kom je bij de dokter vandaan met een amandelontsteking en heb je het gevoel dat er 10 messen in je keel worden gestoken als je slikt, zo zit je er de volgende dag weer en vertrek je met Tramadol. Ooit gebruikt? Slechtste trip die ik ooit heb meegemaakt. Man man man, ben gister de hele dag niet aanspreekbaar en misselijk geweest. Het was ook ineens vrijdag? Wat een troep is dat zeg..” Veel sterkte gewenst, Demi!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MeganDesaever (@desaevermegan__) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MeganDesaever (@desaevermegan__) op

Het kaas komt niet meer uit haar oren

De tijd dat Megan Desaever als een naïef meisje achter haar (inmiddels ex) Kevin aanloopt is allang voorbij. Op Instagram laat de Belgische brunette zien dat ze open is gebloeid als een mooie bloem: niet bang om haar killerbody te tonen. Wat ziet Megan er toch schitterend uit tegenwoordig, zeg!