Love & Reality
Bas Lang Leve de Liefde

Ongeloof over Lang Leve de Liefde-koppel: “Die deden een vluggertje!”

Aan het einde van Lang Leve de Liefde waren we dinsdagavond drie stellen verder en moet je vermoedelijk alweer hard nadenken wie die eerste twee mensen ook alweer waren… We helpen even: Bas en Melissa! Vol ongeloof werd dit LLDL-koppel aanschouwd door de kijkers. Al viel dat in het niet bij de kus van Ilonka en Jeroen, die alles veranderde.. maar dan wel negatief.

Saaiste koppel ooit

Het was dat Bas en Melissa ook een introductiefilmpje hadden ingesproken, want in de villa hebben ze amper schermtijd gekregen. In nog geen tien minuten waren de 24 uur van Bas en Melissa voorbij. Ze voelde te weinig aantrekkingskracht en dat was het dan alweer. Twitter is helder: saaiste koppel ooit!

Zoenen… en vertrekken zonder knuffel

Als het ergens ongemakkelijk was deze week bij Lang Leve de Liefde, dan was het wel bij Ilonka en Jeroen. Hij zag het allemaal wel zetten en een knuffel werd al razendsnel een uitgebreide zoen op de bank. Ilonka voelde geen klik en dat werd na de zoen zelfs minder. Veel kijkers kunnen dat niet begrijpen. Je voelt niets voor niemand, maar gaat wel zoenen?

➡ Niets missen van Lang Leve de Liefde? Word dan ook lid van deze Facebook-groep en klets gezellig mee!