Love & Reality
Odim Jorney Joan

Odim & Jorney laten befaamd lampje branden, Love Island-Joan zet grote stap

Op tv kunnen we een deel van de levens van veel influencers een tijdje volgen, maar ook in hun privéleven maken ze natuurlijk nog genoeg mee. Daarover plaatsen we op LoveReality.nl regelmatig een update, in de vorm van de Instaflits. Wat houdt de realitysterren bezig? Je ziet het hier.

Odim & Jorney laten befaamd lampje branden

Odim en Jorney kennen sinds hun deelname aan Ex on the Beach een relatie met ups en downs. De twee verwachten binnenkort een kindje samen en lijken inmiddels gelukkiger met elkaar dan ooit. Op Instagram plaatst Odim nu een foto voor een lampje dat iedere Temptation Island-kijker inmiddels waarschijnlijk wel kent. Samen met Jorney poseert hij voor het roze hartje. Daarbij schrijft hij: “Het lampje brandt 👀”. Nu maar hopen dat de twee vooral de connectie bij élkaar gevonden hebben.

Odim Jorney

Love Island-Joan zet grote stap

Voor Joan is het een bijzonder jaar geworden. Het was het jaar waarin we haar zagen in Like Me, I’m Famous!, maar het was ook het jaar waarin haar relatie met Mert verbroken werd. Nu blijkt het ook het jaar te zijn waarin Joan op zichzelf gaat wonen. “Whoehoe deze meid gaat eindelijk het nestje verlaten. Sleutels van het huis zijn binnen… Het volwassen leven kan beginnen 🍾🏠💕.”

Bachelorette-Jethro in de wolken

Jethro, bekend van zijn deelname aan De Bachelorette, is sinds kort de trotse vader van een zoontje. Op Instagram plaats zijn vriendin nu een nieuwe foto met zoontje Body. “Vandaag is mijn beste vriendje “alweer” 6 weken oud. Je hebt niet zo een goede start gehad maar je bent het sterkste mannetje dat ik ken. Nu doe jij het zo goed, ben je zo vrolijk en tevreden en groei je als kool. Je verandert met de dag, gaat meer waarnemen en leert beetje bij beetje nieuwe dingetjes die jou later zullen helpen jou te maken wie je al bent. Meer vreugde dat dit hebben papa en mama nooit gekend. Dankjewel dat je ons koos Bodie om jouw ouders te zijn. Ik vreet je op met je knappe toettie!!Je bent onze wereld💙💙.” Jethro reageert daarop met: “Wanneer papa jullie betrapt met scheetjes laten in bad😂🤣! Gek op jullie en hij doet zo goed! Zo sterk! Sterkste van beiden personen zoals wijze mensen zeggen❤️😇 Hou van jullie.”

Jethro