Love & Reality

Nuri in Are You The One? de succesvolle ijdele levensgenieter

Nuri is te zien in Are You The One? In het eerste seizoen van de Nederlandse editie opent de succesvolle hunk zijn jacht op zijn perfecte match, maar natuurlijk ook op de prijzenpot van welgeteld 200.000 euro.

Nuri in Are You The One?

Are You The One? debuteerde in 2014 op de Amerikaanse tv. De serie is dus maar liefst zeven jaar oud, dankzij MTV en Videoland gaan we ‘m nu ook eindelijk in Nederland verwelkomen. De serie laat 10 vrijgezelle dames en 10 vrijgezelle heren de liefde van hun leven vinden in een prachtige villa. In tien afleveringen tijd moeten zij allen hun perfecte match, gekozen door de computer, zien te vinden. Als iedereen aan het eind bij de juiste persoon zit, wordt de prijzenpot van 200.000 euro verdeeld.

Are You The One-Nuri CEO van Seven Sales

De 28-jarige Nuri wordt door zijn vrienden omschreven als iemand met een vlotte babbel. Dat moet ook wel, want hij is CEO van het saleskantoor Seven Sales in Eindhoven. In maart 2020 blies hij Seven Sales het spreekwoordelijke leven in. Daarvoor was Nuri teamleider bij Marketing Impuls, software-ingenieur bij Tesla en studeerde hij voor de opleiding tot junior accountmanager op het Koning Willem I College.

Succesvolle ijdeltuit

Iedereen om hem heen is al bezig met huisje-boompje-beestje en daarom vindt Nuri het ook tijd om op zoek te gaan naar een vrouw om zijn leven mee te delen. Hij is een ijdele levensgenieter en wilt daarbij een vrouw die haar uiterlijk belangrijk vindt. Zelf ziet de Brabander er immers ook op en top verzorgd uit (hij gaat iedere week naar de kapper voor een fresh coupe). Zijn moeder onderhoudt zijn wenkbrauwen en zijn tanden zijn in Istanboel onder handen genomen. In zijn vrije tijd duikt Nuri verder vaak de gym in om zijn afgetrainde lichaam op peil te houden.

‘Ik wil mijn moeder trots maken’

Ondanks al dat succes en zijn goede looks scoorde Nuri dus nog géén vrouw. “Hoe dat komt? Vaak heb ik gewoon te weinig tijd voor vrouwen, in verband met mijn onderneming. Maar mijn moeder wil nu toch wel heel graag dat ik een vriendin krijg. Ze wil kleinkinderen zien.” Eerst maar eens een prinses vinden, wie weet lukt dat Nuri wel in Are You The One?

Deelnemers Are You The One? BoudewijnDamiëtDelanoDividiviFabyFloorIreneIvoJaapJamalJBJoeyMaartjeMaximMichèleNuriRabiaShaniceTychoYasmin

Niets missen van Are You The One? Word lid van onze Facebook-groep!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Quinten Wanga (@q.wanga)