Love & Reality

Noodgedwongen uitstel van opnames De Bachelorette

Het nieuwe seizoen van De Bachelorette met Sylvia Geersen wordt opgenomen in Zuid-Afrika, en dat levert ook wel eens problemen op. Zo zijn de draaidagen tijdelijk uitgesteld geweest. Hetgeen gebeurt alleen als het écht niet anders kan, want ook de latere dates, rozenceremonies en cocktailparty’s moeten hierdoor een dag uitgesteld worden.

Externe factoren

In haar nieuwe vlog vertelt presentatrice Monica Geuze: “Er is iets fout gegaan. De stroom ligt eruit voor alle licht en techniek die we nodig hebben. Nu moet er een generator komen vanuit een stad in de buurt. Dat zou een uur, tot twee uur kunnen duren.” Ze moest daarom heel lang wachten. “Dan ga ik maar even Special Forces VIPS kijken. Wat moet je anders doen?”

‘Morgen weer een dag’

Uiteindelijk kon de productie niet anders dan de hele opnamedag schrappen. “Het licht doet het niet goed. En het wordt een hele lange draaidag. Het is nu al heel laat, je wil ook niet dat het op een gegeven moment alweer licht wordt, omdat het ochtend wordt… Ach. We houden de moed erin. Morgen weer een dag.” Ook bij Monica zelf ging niet alles van een leien dakje; ze had zich totaal verkeerd voorbereid qua kleding. Monica had Zuid-Afrika iets warmer ingeschat dan het was. “Dus ik moet even andere kleren regelen. Ik heb dingen mee die veel te koud zijn. Ik heb het totaal verkeerd ingeschat!”

Februari 2023

Ondanks alles komt De Bachelorette met Sylvia Geersen ‘gewoon’ nog in februari 2023 op Videoland. Zin in!

➡ Niets missen van Bachelor? Volg dan ook de Facebook-groep en praat direct mee!