Love & Reality

Noëlle van Hees in Temptation Island: Love or Leave als single

Noëlle van Hees is in Temptation Island: Love or Leave één van de twaalf knappe single vrouwen, die naarstig op zoek zijn naar de ware liefde. Ze stond in haar leven altijd klaar voor jan en alleman, maar wil nu eens aan zichzelf gaan denken in de zoektocht naar een romance.

Noëlle van Hees in Temptation Island: Love or Leave

De opzet van Temptation Island is sinds dit jaar iets anders: in het vorige en ook in het komende Love or Leave-seizoen zijn de singles ook echt singles, en niet verleiders: ze zijn oprecht op zoek naar de ware liefde, en zullen dus niet gaan inzetten op pure lust om de mensen uit de koppels te verleiden.

Aan het einde van de rit zullen de deelnemers dan moeten gaan kiezen of ze doorgaan met hun huidige partner, naar één van de singles switchen of misschien zelfs zelf wel als vrijgezel door willen.

Temptation-Noëlle wereldreizigster met groot hart

Noëlle van Hees zag 26 jaar geleden voor het eerst het levenslicht in Groningen. Inmiddels woont ze iets verderop in Hoogezand en verdient ze haar brood als pedagogisch medewerkster bij Kinderopvang Prokino. Uit dat laatste blijkt wel dat ze iemand is die altijd bereid is om anderen te halen, en dat is ook in het dagelijkse leven zo. Op haar profielpagina bij Temptation Island: Love or Leave wordt ze dan ook omschreven als ‘gevoelig en sociaal’.

In haar vrije tijd pakt de beauty graag het vliegtuig voor vakanties, en die zijn zeer uitlopend: ze komt bijvoorbeeld graag in de Ardennen, maar was ook al in Tanzania en Zanzibar.

Op zoek naar een lieve, trouwe man

Noëlle heeft zelf een zwak voor mannen die qua karakter net als haar zijn: zorgzaam en trouw. Ze hunkert naar een man aan haar zijde die ze blind kan vertrouwen. In het verleden had de brunette wel meerdere relaties, maar de ware bleek het telkens toch niet te zijn. Het waren wel vrij langdurige relaties, maar na een tijdje begon het grote ‘zich afvragen of diegene het helemaal voor je is’.

Met haar charmes, luisterend oor én passend advies, want dat laatste heeft Noëlle van Hees altijd in huis, wil Noëlle de harten van de deelnemende heren Bert, Nico, Wouter en Koen voor zich gaan winnen op Temptation Island: Love or Leave. Wij kunnen alvast niet wachten om te zien of haar dat ook gaat lukken!

➡ Niets missen van Temptation Island? Volg deze Temptation Island Facebook-groep!