Nieuws

Nieuws van de Week: van zwaar ongeluk tot verbroken huwelijk

In de rubriek ‘Nieuws van de Week’ pakt de redactie van LoveReality.nl de vier meest besproken nieuwsfeiten uit de afgelopen dagen samen in een overzicht.

  1. Huwelijk tussen Evan en Morgan uit Temptation Island USA geannuleerd

Ze ontpopten zich tot veruit de meest besproken deelnemers van Temptation Island USA en er leek een rooskleurige toekomst voor ze weggelegd, maar nu is toch de bom gebarsten tussen Evan en Morgan. Evan is vreemdgegaan en het huwelijk is afgeblazen, zo onthult een uiterst verdrietige Morgan op Twitter.

2. Love Island-Daniel en Temptation-Danielle maken het officieel

Het hing natuurlijk al eventjes in de lucht, maar nu is het ook officieel: Daniël van Pienbroek uit Love Island heeft een relatie met Temptation Island-verleidster Daniëlle Koppers. Dat bevestigen de tortelduifjes vanuit Mexico. Daar waren Daniël en Daniëlle samen op vakantie, nadat ze eind 2019 al een weekje doorbrachten in een Frans kasteel.

3. Zwaar ongeluk Temptation-Joshua op de Belgische snelweg

Joshua Feytons, bekend uit Temptation Island én Ex on the Beach, is vandaag betrokken geweest bij een zwaar ongeluk in België. Dat meldt Het Laatste Nieuws. Nabij Stekene reed Joshua achterop een vrachtwagen. Joshua raakte behoorlijk gewond maar is buiten levensgevaar gebleven. Zijn auto is wel total-loss.

4. Ollie stapt uit Love Island na woede om zijn hobby: jagen op dieren

Onlangs barstte er in Engeland een bom toen op de sociale media rondging dat Love Island UK-deelnemer Ollie een bijzondere hobby heeft: jagen op dieren. Hij poseerde op oude foto’s zelfs met een uitstervende soort ree als zijn prooi. Nu is Ollie uit de serie gestapt. Volgens hemzelf omdat hij ‘toch verliefd blijkt te zijn op iemand in Engeland’, maar dat lijkt onzin,