Love & Reality
Luna Joey Love Island

Nieuwe bom onder Love Island: kenden Joey en Luna elkaar allang?

Tijdens de Casa Amor-week besloot deelnemer Joey om te switchen van koppelpartner: hij liet Yasmin alleen achter bij zijn rentree in de reguliere villa, door terug te keren aan de zijde van bombshell Luna.

De boel weer bedonderd?

Maar is dit wel helemaal zuivere koffie? De speurneuzen uit de Facebook-groep ‘Love Island Nederland 💛  hebben namelijk serieuze indicaties opgevangen dat Joey en Luna elkaar al lang en breed kenden, nog vóór de start van de serie.

Zo zien we dat Joey een foto van Luna uit augustus 2016 (!) heeft geliked. We weten dat de accounts van islanders tijdens de serie onderhouden worden door anderen, maar een foto van vijf jaar terug liken klinkt toch niet zeer logisch.

Bovendien zijn Joey en Luna op Facebook vrienden. Dit terwijl Facebook-accounts doorgaans níét door gemanaged worden door anderen, tijdens het verblijf van de persoon in kwestie in de villa. Facebook is simpelweg meer voor échte vrienden bedoeld, dan voor fans. En het lijkt er dus op dat Joey en Luna voor elkaar tot die ‘échte vrienden’ behoren, al lange tijd..

➡ Niets missen van Love Island? Volg deze Love Island Facebook-groep!