Love & Reality
Thomas van der Vlugt Bachelor

Nieuwe Bachelor-Thomas doet heftige bekentenis over drankverslaving

Thomas van der Vlugt is de nieuwe Bachelor, maar zijn leven ging lang niet altijd over rozen. Zo vertelt hij in Open Kaart aan presentator Robbert Rodenburg openhartig over zijn drankverslaving.

Geen rozengeur, maar een alcoholwalm

Het was zelfs zo erg dat mensen zich serieuze zorgen om hem hebben gemaakt. “Over de drank echt wel. Ik woonde boven een kroeg in Utrecht, dus ik zat wel drie tot vier keer per week in de kroeg”, vertelt Thomas. “Op een gegeven moment miste ik ook optredens, omdat ik me had verslapen. Toen dacht ik: ik ben gewoon aan het falen.”

Eenzaam en ongelukkig

“Ik kon niet op mezelf rekenen en had het niet meer in de hand. Ik zat gewoon in m’n eentje in de kroeg, pure whiskey en vodka te drinken. Dan ging ik kneiterlam naar huis en voicememos opnemen met mijn telefoon. Ik had dan echt mijn ziel onder de arm, want ik was eenzaam en ongelukkig, maar ik had wel zoveel volgers op social media. Dat zijn hele kromme dingen, dus dan ga je zuipen.” Gelukkig gaat het inmiddels weer goed met het gezicht van StukTV. “Het is een zwarte periode in mijn leven geweest. Ik heb er wel veel van geleerd.”

➡ Niets missen van Bachelor? Volg dan ook de Facebook-groep en praat direct mee