Love & Reality

Nieuw seizoen Temptation Island: Love or Leave!

De kogel is door de kerk, de opnames voor een nieuw seizoen van Temptation Island zijn van start gegaan. In Italië ontvangen presentatoren Kaj Gorgels en Monica Geuze weer enkele stellen die de ultieme relatietest aan durven te gaan.

Love or Leave

Maar komend seizoen wordt dat wel iets anders dan normaal: meer op de USA-manier. Dat betekent dat er niet afgesproken zal worden dat er absoluut geen fysiek contact met één van de singles mag zijn, maar dat de koppels echt losgelaten worden om te kijken of ze wel met de ware zijn. De liefde wordt op die manier optimaal getest, niet alleen de bestendheid tegen verleiding.

Verder is het belangrijk om te weten dat de singles dit keer niet seksueel ingestelde verleiders zijn, maar vrijgezellen die zelf ook smachten naar liefde. Serious business, dus. RTL meldt verder: “Daar blijft het daar niet bij. Tijdens de dates krijgen de singles en de partners de kans om een diepere connectie aan te gaan, met maar één doel: antwoord krijgen op hun brandende relatievragen en om te groeien als persoon, zodat ze een beter mens voor hun partner kunnen zijn.”

Nog even geduld aub

Temptation Island 2020 gaat in november van start en telt 13 afleveringen, die enkel op Videoland te zien zullen zijn.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Nieuw seizoen #TemptationIsland aangekondigd! 😍😍 #linkinbio #november

Een bericht gedeeld door Love Reality (@loverealitynl) op