Love & Reality
MAFS Married at First Sight

Nieuw seizoen Married at First Sight (MAFS) in januari op RTL4

Het wachten op het nieuwe seizoen van Married at First Sight is bijna voorbij. Carlo Boszhard heeft zojuist via het officiële Instagram-account van RTL bekendgemaakt dat het nieuwe seizoen op 4 januari 2022 van start gaat op RTL4. De afleveringen verschijnen net als vorig seizoen vervolgens ook online bij Videoland.

Jaar later

Het nieuwe seizoen van Married at First Sight gaat op 4 januari van start op RTL4 en bij Videoland. Naar verwachting gaat ervoor gekozen worden om iedere maandag en dinsdag een aflevering uit te zenden. Omdat de eerste aflevering op 4 januari wordt uitgezonden, hoeven we in de eerste week alleen op dinsdag een aflevering te verwachten. Carlo Boszhard zal opnieuw de presentator van het seizoen zijn en zal ons ook dit jaar weer voorstellen aan de deelnemers.

Married at First Sight op RTL4 en Videoland

In het nieuwste seizoen van Married at First Sight gaan we opnieuw zien hoe vrijgezelle deelnemers een bijzondere stap zetten. Zonder dat ze iemand ooit gezien hebben, besluiten ze met hem of haar te trouwen. De koppels zijn aan elkaar gematcht door de wetenschap. Aan het eind van het experiment zullen de stellen moeten kiezen: blijven ze samen of gaan ze toch liever alleen verder? MAFS seizoen 7 gaat op dinsdag 4 januari 2022 van start. De releasedatum werd bekendgemaakt door middel van onderstaande post waarop Carlo Boszhard trouwringen vast heeft met daarin de datum: 04-01-2022.

Niets missen van Married at First Sight? Volg deze MAFS groep op Facebook!