Love & Reality
Married at First Sight

Nieuw seizoen Married at First Sight in aantocht, opnames bijna van start

Married at First Sight is momenteel terug op tv met een speciale editie. In Second Chance zien we een aantal oude bekende terug die opnieuw op zoek gaan naar de liefde. Naast die speciale editie blijkt RTL echter ook druk aan de slag met een nieuw seizoen van het reguliere programma. De opnames daarvan gaan bijna van start, zo liet Carlo Boszhard weten bij RTL Boulevard.

Opnames

Mede door de uitbraak van het coronavirus konden ook de opnames van Married at First Sight niet meteen van start gaan. Toch blijkt men achter de schermen wel gewerkt te hebben aan een nieuw seizoen. “We zijn al bezig”, verklapte Carlo. Mogelijk gaat er wel het één en ander veranderen. “Binnenkort starten de opnames. Dan moeten we gaan kijken hoe dat met de bepaalde afstand gaat. Op het moment dat we gaan draaien, hoop ik niet dat er een spatwand tussen hoeft.”

Chantal

Carlo Boszhard sprak ook nog even over Chantal. Ondanks dat zij met Henk niet de liefde vond, is Chantal niet te zien in Second Chance. “Ik gun haar wel de liefde. Ik hoop dat ze mee wil doen aan Second Chance”, aldus Carlo.