Love & Reality

Niels Muilenburg in Temptation Island: Love or Leave single oud-militair

Niels Muilenburg is in Temptation Island: Love or Leave één van de twaalf knappe single mannen, die naarstig op zoek zijn naar de ware liefde. Sterker nog; de voormalig militair hoopt er de aanstaande moeder van zijn kids te ontmoeten.

Niels Muilenburg in Temptation Island: Love or Leave

De opzet van Temptation Island is sinds dit jaar iets anders: in het vorige en ook in het komende Love or Leave-seizoen zijn de singles ook echt singles, en niet verleiders: ze zijn oprecht op zoek naar de ware liefde, en zullen dus niet gaan inzetten op pure lust om de mensen uit de koppels te verleiden.

Aan het einde van de rit zullen de deelnemers dan moeten gaan kiezen of ze doorgaan met hun huidige partner, naar één van de singles switchen of misschien zelfs zelf wel als vrijgezel door willen.

Single Niels op zoek naar toekomstige moeder van zijn kinderen

Niels Muilenburg is 25 jaar oud en vindt het met gemak wel tijd voor iets serieus. Hij is inmiddels een jaar vrijgezel en hoopt daar spoedig verandering in te kunnen gaan brengen. In zijn leven heeft hij al het nodige meegemaakt: zo was Niels als militair actief in uitzendgebieden.

In mei 2021 nam hij afscheid bij de Koninklijke Luchtmacht, vandaag de dag heeft hij een eigen pannendekkersbedrijf in Leerdam. In zijn vrije tijd pakt Niels graag het vliegtuig naar warmere oorden, of warmt hij zichzelf op in de sportschool. Dat is maar al te goed te zien aan zijn imposante fysieke verschijning.

Voormalig militair, nu pannendekker

Hij valt op zelfverzekerde en betrouwbare vrouwen en vindt een innerlijke connectie belangrijker dan het uiterlijk. Niels wil graag voor zijn dertigste vader worden en hoopt dan ook tijdens Temptation island: Love or Leave de vrouw van zijn leven tegen te komen. Wie weet wordt dat wel Donna, Delphin, Deborah of Julia. Al is dat natuurlijk een horrorgedachte bij diens (huidige) vriendjes Nico, Bert, Koen en Wouter. De tijd zal het leren!

➡ Niets missen van Temptation Island? Volg deze Temptation Island Facebook-groep!