Love & Reality

Niek Marijnissen één van de mannen in The Bachelorette

Niek Marijnissen behoort tot de groep van achttien mannen die in The Bachelorette proberen om actrice Gaby Blaaser hof te maken. De Brabander kende met een gouden roos als cadeau, en een uitverkiezing voor de groepsdate in aflevering 3, alvast een vliegende start.

Niek Marijnissen in The Bachelorette

Niek Marijnissen is 31 jaar en komt uit Breda. Hij heeft een eigen autobedrijf genaamd Marijnissen Ocassions en omschrijft zichzelf als een ‘hardwerkende zakenman met een klein hartje’.

Hij heeft het ontzettend druk met zijn bedrijf, maar maakt graag wat tijd vrij voor de liefde. “Ik heb nu zelf een leuke auto waar ik blij mee ben, de showroom is ook steeds meer aan het groeien. Nu alleen nog een leuke vrouw die naast mij wil staan.”

Niek komt binnen met een gouden roos voor Gaby

Dat hij alles uit de kast gaat halen voor Gaby Blaaser, werd meteen duidelijk toen hij bij de eerste kennismaking een gouden roos overhandigde. ‘Because it’s all about the roses’, glimlacht hij.

Duidelijk is dat Niek een goed verzorgde jongen is. “Uiterlijk vind ik belangrijk. Ik pak wekelijks een zonnebankje, elke week naar de kapper, mijn wenkbrauwen zijn één keer in de drie weken aan de beurt. Ik hou van het ‘prinsessen-verhaaltje’, Gaby is echt zo’n prinsesje. Van mijn leeftijd, echt een vrouw en geen meisje meer. Hopelijk word ze mijn koningin waar ik alles voor kan doen.”

Niek mag op groepsdate

In aflevering 3 mag Niek op groepsdate met Gaby, samen met Kasper en Joep. “Ik hoop dat ze mij van de drie het leukst vind, en ik denk dat ik dat ook wel ben. Je weet niet wat er in haar koppie omgaat, maar ik denk dat ik qua uiterlijk het beste bij haar pas”, zei hij daarover. Duidelijk is dat er tussen hem en Gaby wel een goede klik is, waar gaat dat toe leiden?