Love & Reality

Niek Marijnissen schept duidelijkheid over status met Love Island-Joan

Ongeveer twee maanden geleden kwam naar buiten dat Joan Pronk weer aan het daten is na haar breuk met Love Island-liefde Mert. De nieuwe gelukkige is Niek Marijnissen, bekend van The Bachelorette.

‘Nog niet officieel’

In gesprek met presentator Robbert Rodenburg van de Prince Charming Viewing Party gaat Niek in op zijn huidige status met Joan: “Het is nog niet officieel.” Wel is het serious business, benadrukt de Brabantse autodealer. “We zitten te kijken wanneer we de stempel erop gaan drukken. We noemen het geen daten meer, we zijn al veel verder.” Niek denkt er dan ook aan om ‘de vraag der vragen’ te stellen aan Joan. “Alleen ik wil wachten op een mooi moment, zodat ik haar verkering kan vragen. Ik wil iets romantisch doen.”

‘Het is echt bizar’

Onlangs zei Joan al in een Youtube-video: “We kunnen zoveel lachen met elkaar, we liggen continu in een deuk. Als ik erover praat word ik er echt heel vrolijk van. Hij is gewoon supergrappig, gezellig en sociaal. We hebben echt een klik en dat is zo belangrijk. Wij krijgen zoveel energie van elkaar, het is echt bizar.” Overigens zijn Niek en Joan beiden te zien in de Kerstmis Special van Ranking the Stars. Een absolute kijktip!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Love Reality (@loverealitynl)