Love & Reality

Niek is helemaal klaar met Gaby: ‘Asociaal en oneerbiedig, slaat nergens op’

Na afloop van de reünie-episode is alles en iedereen boos op Gaby Blaaser. Zo ook verliezend finalist Niek Marijnissen, die in duidelijke woorden flink uithaalt naar de actrice.

‘Asociaal, oneerbiedig’

“Ik heb aflevering 12 heel bijzonder meegemaakt. Opeens haakte ze best wel asociaal in, van ‘ik heb spijt dat ik niet iemand anders mee heb genomen op dreamdate’. Best oneerbiedig, hoe ze dat zei. Toen kwam Jordy weer binnen. Het eerste wat ik dacht was: ‘ik stap nu op, loop weg en hou de eer aan mezelf, want ik ben er helemaal klaar mee’. Dat is het enige waar ik spijt van heb, dat ik dát niet gedaan heb. Ze hebben me ook niet meer aan het woord gelaten, je zag het wel aan mijn gezicht”, vertelt Niek in RTL Boulevard.

“Ik was niet verdrietig, maar gewoon echt boos. Op mijn teentjes getrapt. Dit slaat gewoon helemaal nergens op, ik vond het heel kinderachtig vanuit haar kant. We hadden ook het ook niet in de gaten, maar nu ik zo terugkijk lijkt het wel alsof alle mannen gewoon een beetje te grazen zijn genomen door haar. Ik voel ons een beetje belazerd. Ga dit 100% open en eerlijk aan, dat had best gekund. Ik vind dit gewoon jammer.”