Love & Reality

Nicole Zanatta schittert in Ex on the Beach: Peak of Love

Nicole Zanatta is te zien in Ex on the Beack: Peak of Love, dat sinds woensdag 27 mei op Videoland staat. De voormalige ster uit Real World: Skeletons valt op vrouwen en zegt ‘heel veel exen te hebben’: dat belooft dus de nodige drama.

Nicole Zanatta in Ex on the Beach: Peak of Love

Nicole Zanatta is in 1990 geboren in New York, in Amerika. Ze studeerde op de St. John’s University en brak door op de buis met haar deelname aan Real World: Skeletons. Dit was het speciale dertigste seizoen van de reality-serie Real World op MTV, dat zich richt op een groep vreemden die bij elkaar in moeten trekken en maandenlang samenwonen, terwijl hun leven door camera’s volledig wordt vastgelegd.

Nicole Zanatta in Real World: Skeletons

Al erg vroeg kwam Nicole Zanatta uit de kast. Haar familie reageerde hier perfect op en accepteerden het volledig. In 2017 heeft Nicole nog een tijdje gedatet met een andere sterspeelster uit Real World, namelijk Laurel Stucky. De kans is dan ook zeker aanwezig dat we Laurel later ook in Ex on the Beach: Peak of Love in actie gaan zien.

Nicole Zanatta uit EOTB is lesbisch

“Nadat ik te horen kreeg dat ik uitgekozen was voor deelname aan EOTB, wist ik gelijk dat ik in de problemen zat”, vertelt Nicole Zanatta lachend aan SILive.com. “Ik heb namelijk heel veel exen, en dat zou de kans om een nieuw iemand te leren kennen en misschien een serieuze relatie te krijgen kunnen verminderen.”

De tijd moet gaan uitwijzen of het Nicole ondanks ex-troubles toch is gelukt om de ware te vinden in Ex on the Beack: Peak of Love, dat in de winter in Nieuw-Zeeland is opgenomen. Spannend!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Quarantine got me sending that 2pm text what are you doing!?

Een bericht dat is gedeeld door @ n_zanattamtv op