Love & Reality

Nick van Volen maakt zijn entree in Love Island

Nick van Volen is de nieuwe single die meedoet aan Love Island. In de villa onder de Spaanse zon hoopt hij eindelijk de ware liefde te gaan vinden.

Nick van Volen in Love Island

Nick van Volen lag in aflevering 22 op drie dames waarmee hij, naar keuze van de mede-Islanders, mocht daten.

Dat werden Laura, Alicia en Lisa. Uiteindelijk bracht hij zelfs zijn eerste nacht in de villa gelijk door in de hideaway, samen met Laura.

Love Island-Nick kende Lisa en Thijs al

Bij laatstgenoemde viel gelijk op dat ze elkaar al een beetje kenden: Lisa en Nick zagen elkaar namelijk wel eens op Facebook langskomen, en zijn daar zelfs vrienden. Ook kent Nick uitgerekend Thijs, degene die Lisa’s hart sneller liet kloppen, maar vorige week de villa uit werd gestuurd.

Nick is 21 jaar jong en is in het dagelijkse leven druk met het organiseren van feestjes. Hij houdt zelf dan ook wel van een drankje en een dansje. Verder studeert hij ook nog; de opleiding Media, Communicatie en Informatie.

Nick heeft nog nooit een relatie gehad

Zijn eigen wapen zijn zijn blauwe ogen. Zelf valt Nick van Volen op dames met een mooie lach en mooie ogen.

Tot dusver gaat het gros van zijn liefde naar Bobby, zijn hond (een labradoodle), maar Nick is er klaar voor om nu eindelijk ook zijn liefde aan een vrouw uit te kunnen delen. Hij heeft namelijk nog nooit in zijn leven een serieuze relatie gehad. Hopelijk gaat het Nick lukken in Love Island!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Waar keek ik nou naar ?

Een bericht gedeeld door Nick Van Volen – Love Island (@nickvanvolen) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

efcharisto #startthechase

Een bericht gedeeld door Nick Van Volen – Love Island (@nickvanvolen) op