Love & Reality

Nick van der Heijden hoopt in Prince Charming op Brabantse gezelligheid

Nick van der Heijden maakt in Prince Charming deel uit van de groep van twaalf singles die allemaal hopen op de liefde van Diego González-Clark. Hij hoopt op een beetje Brabantse gezelligheid in het televisieprogramma.

Nick van der Heijden in Prince Charming

Daar is Prince Charming-Nick (25) namelijk wel van, van de Brabantse gezelligheid, ondanks het feit dat hij in Amsterdam woont. Hij is een echte sfeermaker en bijna altijd goedgehumeurd, voor zover dat natuurlijk mogelijk is. Want hij gaat een discussie niet uit de weg en overtuigt anderen graag van zijn mening, maar staat ook open voor die van anderen. Van alles een beetje dus! Zijn droomman heeft een volle haardos en moet van nature lekker ruiken. Maar nog veel belangrijker vindt hij maatschappelijke betrokkenheid!

Prince Charming-Nick heeft veel last van zenuwen

In de eerste aflevering van Prince Charming seizoen 3 hoorden we Nick zeggen: “Het moment dat ik de villa binnenkwam zag ik al wat jongens staan. Maar daarvoor stond nog iemand me op te wachten.” Door zijn zenuwen kon de Prince Charming-deelnemer de trap niet vinden: “Ja, ik was best wel zenuwachtig. Ik merkte dat vooral aan m’n gezicht. Dat ik van die gezichtstrekkingen kreeg die ik niet kon verbergen.”

Hij legde zijn verwachtingen op tafel: “Ik denk dat het één groot avontuur gaat worden. Veel nieuwe jongens natuurlijk, dus hopelijk veel nieuwe vriendschappen. En ik ben heel benieuwd naar de prins. Of ik daar al verwachtingen bij heb? Ja, ik denk wel dat het een hele knappe man is die hopelijk zijn zaakjes goed op orde heeft. Ik heb dat wel, dus ik ben er helemaal klaar voor.”

Nick valt in de smaak bij andere singles

Prince Charming-Nick maakte kennis met de andere vrijgezellen: “Knappe jongens, heel verzorgd allemaal. Dus ik was wel even onder de indruk van ze.” Hij had daarom nog niet eens een blik geworpen op het optrekje van het tv-programma: “Ik zag alleen deze knappe mannen staan!” Nick viel wel in de smaak bij Cyrano: “Hij ziet er supergoed uit, hele mooie, lichte ogen. Echt prinswaardig moet ik zeggen. Ik denk dat dat zeker wel een concurrent gaat worden in de toekomst.”

➡ Niets missen van Prince Charming? Volg dan ook onze Facebook-groep over Prince Charming, Bachelor en Bachelorette!