Love & Reality

Nick Geerlof extra verleider in Temptation Island 2020

Nick Geerlof is de extra verleider in Temptation Island 2020. In de vijfde aflevering van het seizoen verscheen de spierbundel op het toneel, en hij maakte gelijk een uitstekende indruk bij Roshina, Angela en Elke. Melissa vond zijn entree net iets te heftig.

Nick Geerlof verleider Temptation Island 2020

Nick Geerlof is 23 jaar en werkt als administratief medewerker. De hunk is niet bang om op dames af te stappen, en dat liet hij bij zijn entree op Temptation Island gelijk blijken. Hij toonde oprechte interesse in de deelnemende vrouwen, en die zagen hem dan ook gelijk wel zitten.

Maar uiteindelijk gaat Nick alsnog over de schreef: zijn directe aanpak hikt tegen het zere been bij Melissa, die woedend wegloopt en ‘leave me alone’ roept. Toch maakt de kersverse Islander zich nog geen zorgen: “Alles kan kapot. En hopelijk doen hun vriendjes het fout aan de andere kant.”

Heftige entree verleider Nick in Temptation Island

Roshina is in ieder geval wat hoopvoller en was zelfs erg enthousiast: “Ik verheugde me echt op de komt van een nieuwe verleider, want dat gaat alles omgooien en misschien vinden we hem allemaal tegelijk leuk.”

Op de profielpagina van Nick Geerlof lezen we: Nick weet met zijn Amsterdams accentje en zijn knappe voorkomen de dames wel in te palmen. Hij heeft altijd wel zijn woordje klaar en houdt wel van een beetje stoken. Zo zal hij dan ook geen kans onbenut laten om de mannen van de koppels op de kast te jagen.”

“Hij werkt in het reclame bedrijf van zijn vader. Nick wil laten zien dat Temptation Island wel iets nieuws kan gebruiken, zoals hem, een eerlijke gast die helemaal zichzelf is.” We gaan het zien!