Love & Reality

Niall Aslam als ex in Ex on the Beach: Peak of Love

Niall Aslam maakt als ex zijn entree in Ex on the Beach: Peak of Love. In de derde aflevering verwelkomt de groep hem in de Nieuw-Zeelandse sneeuw, als de ex van Georgia Steel. Zij gingen met elkaar tijdens Love Island UK seizoen 4.

Niall Aslam in Ex on the Beach: Peak of Love

Niall Aslam is in 1995 geboren in het Engelse Coventry. Hij deed in 2018 mee aan Love Island UK, maar koos er al op dag 9 voor om zich terug te trekken. Dat had alles te maken met zijn persoonlijke situatie: Niall is op zijn tiende gediagnosticeerd met asperger en had daardoor moeite met de (sociale) druk in de villa.

Door zijn aandoening vond Niall het altijd erg lastig om met onbekenden te praten, wat resulteerde in een flinke lading afwijzingen door dames die hij leuk vond. Toch scoorde Nial wéll bij Georgia Steel in Love Island UK, maar na zijn vertrek uit de serie verwaterde ook het contact met haar.

Niall Aslam in Love Island UK met Georgia Steel

En dus heeft Niall Aslam, om in Ex on the Beach-vaktermen te blijven, nog wat ‘unfinished business’ met Georgia, die hij in aflevering 3 van EOTB Peak of Love op komt zoeken in Nieuw-Zeeland.

De vraag is nu of hij alsnog toe weet te slaan bij de ‘loyal queen’, of dat hij zijn pijlen toch op andere dames zal moeten gaan richten. Hoe dan ook hopen we dat Niall de tijd van zijn leven zal hebben in de sneeuw down under!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

everyone get at @boohoomanofficial for the crazy Black Friday weekend and cyber Monday deals. grab yourself a bargainnnn x #ad

Een bericht gedeeld door Niall Aslam (@niallaslam) op