Love & Reality

Nederlandse MAFS Australië-variant na de zomer op Videoland

Het ene seizoen van Married at First Sight is net voorbij en het wachten op het volgende seizoen is al begonnen. Binnenkort mogen we ons opmaken voor een nieuw seizoen van MAFS dat gebaseerd is op de variant uit Australië. Eveline Stallaart, sekusologe uit MAFS, heeft in de RTL Boulevard Reality Podcast het één en ander bekendgemaakt over de nieuwe MAFS-serie.

Na de zomer

Tot op heden werd er nog geen releasedatum genoemd voor de Nederlands MAFS Australië variant, maar daar heeft Stallaart iets van verandering in gebracht. Alhoewel we nog geen precieze datum weten, vertelde zij dat de Videoland-versie na de zomer wordt verwacht. In de nieuwe variant gaat het er wel anders aan toe dan we tot op heden gewend zijn van de Nederlandse versie.

Juicy

“Het wordt veel meer juicy. Dus dat pure moet je ook niet verwachten. Er wordt wel echt gehoopt op de liefde bij elkaar te zoeken. Maar het gaat veel meer om de groep, dus er gebeurt veel meer. Ik heb ook wel het idee dat ze daar meer koppels bij elkaar zetten die overeen komen qua leeftijd en dat ze ook meer levelen”, aldus Stallaart. Wij kijken nu al uit naar het nieuwe seizoen van Married at First Sight.

➡ Niets missen van Married at First Sight? Volg deze MAFS groep op Facebook!