Love & Reality
Amy Nawel Big Brother

Nawel en Amy openhartig over alcoholverslaving vader

Amy en Nawel hebben zich openhartig uitgelaten over de alcoholverslaving van hun vaders. Nawel laat tijdens het gesprek weten dat haar vader vroeger te maken had met aan alcoholverslaving. Zij verloor haar vader daar uiteindelijk ook aan. Ook Amy’s vader heeft te maken gehad met een alcoholverslaving.

Geen makkelijke jeugd

Nawel heeft op vrijdagavond in de aanwezigheid van Peter, Amy, Eveline en Nouchine meer verteld over haar verleden. Een makkelijke jeugd kende ze niet. Zo groeide ze op zonder haar vader. Hij had een alcoholverslaving en is inmiddels overleden. Nawel blijkt niet de enige met een soortgelijk verhaal.

Herkenbaar voor Amy

Voor Amy is een alcoholverslaving ook niet iets onbekends. Haar vader had er ook ooit mee te kampen en daar vertelde ze uitgebreid over in het programma VTM Vakantiehuis for life. Door de alcoholverslaving moest Amy vroeger vaak voor haar vader zorgen. Zelf drinkt ze dan ook slechts met mate alcohol. Als Amy en Nawel hun verhaal hebben gedaan, vertelt Nouchine dat haar stiefvader is overleden aan een alcoholverslaving. Peter vertelt op zijn beurt over de villamoord waarbij zijn vader overleed.

➡ Niets missen van Big Brother? Volg deze Big Brother groep!