Love & Reality

Nattevingwerwerk: In Temptation Island aflevering 9 gaat na Jaydi nóg een dame volledig overstag

We zijn inmiddels zes afleveringen onderweg in het nieuwe seizoen Temptation Island: Love or Leave. Dan is er vast nog niet zo veel gebeurd, zou je denken. Maar niets is minder waar. Er liggen reeds meerdere bommetjes onder het deelnemersveld, klaar om af te gaan. Wat verwacht LoveReality precies van de komende episode? Daarover schrijven we in de wekelijkse rubriek ‘Nattevingerwerk’.

Greg en Karina spelen zichzelf tegen elkaar op

In de eerste afleveringen waren de voortekenen al niet heel gunstig, maar daarna deed Greg een flinke stap terug. De vraag is echter of de relatie desondanks niet al verpest is, want zijn vriendin Karina liep recht in de armen van verleider Daryl. Ze hikt nu al een paar episodes tegen een kus aan, en in aflevering 9 gaat die er dan eindelijk komen. De knappe krullenbol breekt na het zien van wederom vervelende beelden van Greg tijdens een kampvuurmoment en besluit er daarna genoeg van te hebben: ze zoent met Daryl. Voor Liyah heeft ze ook alvast een duidelijke boodschap: “Ik weet niet wie die h**r is, maar ze mag hem hebben.” Daar zit geen woord Spaans bij!

Marco en Denise komen terug nader tot elkaar

Voor Marco en Denise is het ook een rollercoaster-avontuur. Marco begon voortvarend met single Anne, trok daarna veel op met Tahira, maar in aflevering 9 wordt juist duidelijk dat hij ‘gewoon’ bij Denise hoort. Althans, dat is onze voorspelling. Denise krijgt niet per se hele fijne beelden tijdens haar kampvuur, maar sluit af met de zekere claim dat hij ‘haar prins op het witte paard is’. En daar gaat ook geen bloedmooie vrijgezel tussen komen in Temptation Island: Love or Leave.

In aflevering 6 namen we afscheid van Sorelis en Gulcin, die als verloofd stel vertrokken uit Temptation Island. Hun vervangers luisteren naar de namen Kevin en Eva, die nu anderhalf jaar samen zijn en de ultieme relatietest zien als een laatste stap richting samen verhuizen naar Noord-Brabant. Aflevering 9 is de aflevering vanaf waar Kevin het ook enigszins lastig zal gaan krijgen. Hij heeft namelijk een wel heel sterke band opgebouwd met de knappe single Anne. We weten in ieder geval al zeker dat hij na Temptation Island nog contact heeft gehouden met de blondine. In de aflevering van donderdag 14 januari 2021 zien we waarom; er speelt inderdaad iets tussen hen!

Kort samengevat, onze prognoses voor aflevering 9:

  • Karina is klaar met Greg en zoent single Daryl
  • Marco en Denise nemen gas terug; zij blijven ‘gewoon’ bij elkaar
  • Single Anne voert de druk op bij nieuwkomer Kevin