Love & Reality

Nattevingerwerk Temptation Island: Delphine choqueert Bert met nieuw geheim, Wouter krijgt kakbeelden

Het seizoen van Temptation Island: Love or Leave loopt langzaamaan richting de slotfase, en het begint er meer en meer op te lijken dat er de nodige relaties gaan sneuvelen. Sterker nog: die van Bert en Delphine & Nico en Donna lijken reeds kapot. Dat gaat in aflevering 9 nog maar eens verduidelijkt worden.

Bert vs Delphine: Part 28367

In aflevering 9 is het tijd voor weer een kampvuuravond voor de heren. En daarop krijgen ze beelden te zien waar ze niet vrolijk van worden. In de aanloop naar het kampvuur zegt Bert nog dat hij ‘vooral géén beelden wil zien van een Delphine die hem terug wil’, maar dan hebben we goed nieuws voor Bert: Delphine lijkt al behoorlijk over je heen, en papt stevig aan met single Joop. Dat vindt Bert overigens an sich nog niet zo erg, maar wel dat Delphine plots een geheim onthuld: ‘F*cking Bert is niet haar enigste lief’. En dat is opmerkelijk, aangezien zij tien jaar lang (!) samen zijn geweest. Delphine is nu 27. Doelt ze dan op een ‘lief’ vóór Bert? Of heeft zij net als Bert ook een slippertje gemaakt? Over de beelden van Delphine zegt Wouter: “Ik heb hier geen woorden voor…”

Bom onder relatie Wouter?

Maar nog sprakelozer wordt Wouter van de beelden die hij zélf krijgt. Zijn Julia lijkt single Niels met gemak leuker te vinden dan Wouter zelf. “Hoeveel kakbeelden kunnen we nog krijgen?”, vraagt de spierbundel zich af. Waar Wouter en Julia lange tijd het enige koppel vormden die zich moeiteloos door het Temptation-avontuur heen dansten, beginnen aldaar nu ook de nodige scheuren te ontstaan.

Nico breekt..

En over kakken gesproken; Donna zet Nico te kakken, zoals zij eerder dit seizoen naar eigen zeggen ook al te kakken werd gezet door Nico. De videoboodschap van Nico, die opbiechtte dat hij vreemd is gegaan in hun relatie, maken Donna woedend. “Ik mag nog blij zijn dat ik er voor de verrassing niet ook een SOA van heb gekregen, of zo.” En dat Donna nu erkent ‘een grote crush te hebben’ op vrijgezel Jimi is de druppel bij Nico, die in tranen uitbarst. We hebben alvast slecht nieuws voor Nico, want als we single Jake mogen geloven ‘gaat de romance tussen Donna en Jimi nog een staartje krijgen’. Nog niet in aflevering 9, maar er klinken zelfs al geluiden dat zij het bed in gaan duiken samen..

.. net als Aylin

Tot slot Efrain, die het kampvuur nog vrij simpel doorkomt. Hij maakt zich eigenlijk niet zo’n zorgen meer. Hoe anders is dat voor zijn vriendin Aylin, die nog zo koeltjes begon, maar nu echt onder hoogspanning staat. In het minste of geringste ziet zij al een potentiële bananenschil betreft de relatie. En dat heeft natuurlijk alles te maken met de hete avances van single Shallie richting Efrain. “Ik snap het niet, ik hou zóveel van hem”, snottert Aylin, die het allemaal even niet meer ziet zitten. Als dat maar goed gaat..

➡ Niets missen van Temptation Island? Volg deze Temptation Island Facebook-groep!