Love & Reality

Nattevingerwerk: in Ex on the Beach aflevering 5 slaat Jørney één van de mannen vol in zijn gezicht

We zijn amper bijgekomen van Ex on the Beach: Double Dutch aflevering 1,2,3 en 4, maar het is inmiddels al weer bijna deel voor part 5. In navolging van Shani en Lesley gaan in die episode een vrouw en een man met elkaar op de vuist. Hierover, en over wat we verder nog verwachten, schrijven we in de wekelijkse rubriek ‘Nattevingerwerk’.

The Dusty-Sem-Soap continues

Wat we zeker weten is dat de soap tussen Dusty en Sem weer vrolijk doorgaat. En ook in het gebruikelijke parcours: Sem is boos op Dusty omdat hij met Imke zoent, Sem maakt het goed met Dusty en brengt de nacht met hem door, Sem wordt opnieuw boos omdat Dusty wederom buiten de pot pist, en zo voort. “Mijn limiet is nu écht bereikt, ik ga niet meer terug naar hem.” Maar in de volgende scène bewijst Sem al weer het tegendeel. Verrassend! (not)

Shani vliegt iemand aan

Shani is tot dusver wel dé gifkikker van de villa gebleken, en dat laat ze ook in de aflevering van komende zondag weer zien. De blondine ontploft namelijk en springt letterlijk bovenop een dame, vermoedelijk Imke of Lesley. Shani – en ook Sem – krijgen namelijk lucht van het kwartetje uit de vorige aflevering, en dat is reden tot complete ontploffing bij haar.

Jorney verkoopt Sander een opdoffer

Maar er wordt nóg meer gevochten. Jorney, die al op scherp stond nadat ze Shani met ‘haar’ Odim zag zoenen, krijgt namelijk knallende ruzie met Sander. Jørney  was al gepikeerd door ‘Tattoo Elvis’ nadat hij op zijn eerste avond in de villa random een tik op haar billen gaf, en zondag zijn we getuige van een volledige escalatie.

Nadat Sander tijdens het bekvechten de eettafel omver raast, stormt Jørney  op hem af en geeft hem op volle kracht een stomp in zijn gelaat. Het moge dus duidelijk zijn; de komende aflevering van Ex on the Beach: Double Dutch gaat weer lijken op een editie van Boxing Influencers. 3..2..1.. Fight!

➡ Niets missen van Ex on the Beach Double Dutch? Volg deze Ex on the Beach groep!