Love & Reality

Nattevingerwerk De Bachelor: Tony Junior blijft er op los kussen

De Bachelor is inmiddels ongeveer op de helft, en we kunnen nu al wel enkele dames aanwijzen als potentiële winnaars van de serie, en daarmee van het hart van Tony Junior. De Utrechtse dj is immers niet bang om diepere banden op te bouwen, bijvoorbeeld middels een zoenpartij. Zo ook in aflevering 6 morgen, en daarover schrijven we in de rubriek Nattevingerwerk.

Na Maxime en India wordt het nu..

Tot dusver kuste Tony al met Maxime en India, tijdens twee romantische dates. En hoewel hij bij beiden ook serieuze kriebels voelt, is het in aflevering 6 tijd om de lippen van een andere dame te proeven: die van Julia.

Julia moest in aflevering 5 nog haar date aan Amanda afstaan vanwege de ingezette Wild Rose, maar dit keer laat de presentatrice van EasyToys TV er geen gras overheen groeien. Hoewel Maxime nog aangeeft niet zo bang te zijn voor Julia als concurrente (‘ze wil geen kinderen, dus dat gaat wel een probleem worden’), zien we in de volgende shot een intiem moment van Tony met de brunette.

Gesplitste groep

Verder gaat in de komende episode de groep vrouwen uit elkaar gehaald worden. Vermoedelijk voor twee grote groepsdates. Vervolgens zal er uit beide groepen weer iemand moeten gaan vertrekken, tijdens de rozenceremonie. Het wordt hoe dan ook weer een spannende, liefdevolle episode van De Bachelor!

➡ Niets missen van Bachelor? Volg dan ook de Facebook-groep en praat direct mee

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)