Love & Reality

Nathan in Love Island de nieuwe bombshell

Nathan is de nieuwe bombshell in Love Island. Hij werd door de dames in de villa uitgekozen nadat zijn video, die werd afgespeeld op een tablet, blijkbaar meer indruk maakte dan die van Zoran en Shamar. Je kan Nathan kennen (van gezicht) omdat hij achter de bar werkt in de nachtclub Jimmy Woo, in Amsterdam.

Nathan in Love Island

Nathan is twintig jaar oud en komt uit Alphen aan de Rhijn. Hij werkt als ondernemer (daytrader, beleggen). Hij is kersvers afgestudeerd van zijn hbo-studie en in het weekend verdient hij nog bij als barman van de bekendste nachtclub van Amsterdam, de Jimmy Woo. In zijn video vertelde Nathan al dat hij op ‘niet te nep valt’. Van echte natural beauties gaat zijn hartje sneller kloppen, net als van ‘de juiste rondingen’, lacht hij. De dames konden om die opmerking ook erg lachen, gelukkig.

Love Island-bombshell Nathan werkt in de Jimmy Woo

“Ik ben gewoon klaar voor de liefde en heb superveel liefde om te geven.” Mede daarom kreeg Nathan de voorkeur boven de andere twee heren die een video mochten delen, Zoran en Shamar. Nathan heeft al wel eens een relatie gehad, maar is er niet van overtuigd dat hij toen ook écht verliefd was. Terwijl dat nou precies is waar hij zo naar hunkert: ware liefde. Hij is heel benieuwd hoe dat voelt en hoopt er in Love Island achter te gaan komen.

Op zoek naar een maatje

Nathan zoekt daarbij naar een sociale dame die naast zijn lover ook zijn maatje wordt. “De dames hebben mij zelf als bombshell gekozen, dus ik ga wel een bommetje laten vallen”, belooft hij enthousiast. Met name Imen, Raphaëlla en Tyra lijken hem wel te zien zitten. Hopelijk gaat dat wederzijds blijken en wordt Nathan voor het eerst écht verliefd op Love Island, al erkent hij dat hij stiekem (al gekoppeld aan Lennert) het knapst vindt, en Sunita de beste eerste indruk vindt maken. Dat wordt nog wat. Succes!

➡️ Niets missen van B&B Vol Liefde? Volg ook de Facebook-groep

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Love Island (@loveislandnl)