Love & Reality

Na 96 dagen is het zover: de eerste Big Brother-kus is een feit

We hebben er 96 dagen op moeten wachten, maar inmiddels was het dan eindelijk zover: de eerste kus binnen de muren van Big Brother heeft plaatsgevonden! En dat had alles te maken met de tijdelijke rentree van Thomas in het huis.

Big Brother, sluit de oogjes even!

Samen met enkele andere oud-bewoners mocht hij op bezoek bij de vier overgebleven kandidaten (Nick, Michel, Liese en Jill), en met laatstgenoemde had hij natuurlijk een bijzondere band. Toen de twee aan het bijkletsen waren, gebeurde het: er werd gekust.

Tijdens een feestje (inclusief alcohol!) werd er al flink geflirt, na afloop kusten de twee in bed. “Ik ben gewoon zo gelukkig”, jubelde Jill over het weerzien met Thomas. “Hij ziet er nog beter uit! Ik heb hem vijf weken moeten missen en er is nu onmiddellijk veel meer kleur in het huis. Ik ga samen met hem kattenkwaad uithalen. Gewoon weer Jill en Thomas.”

En Thomas glunderde in de dagboekkamer: “Ze is een heel belangrijk persoon voor mij. Ze is een van de beste maatjes in mijn leven en ik weet zeker dat dat zo gaat blijven.” De finale van Big Brother is donderdag; voor die tijd zal er nog één iemand moeten vertrekken.