Love & Reality

Monica over Temptation Island: “Het wordt een juicy seizoen”

Monica Geuze heeft zich uitgesproken over Temptation Island. De presentatrice is recent afgereisd naar Spanje voor de opnames van het realityprogramma. In haar eigen realityshow Like Monica vertelde ze alvast het één en ander van wat we mogen verwachten van het nieuwe seizoen.

Juicy seizoen

Monica doet dit jaar voor Temptation Island haar eigen visagie. Voorafgaand aan het programma vertelde ze al: “Ik ben benieuwd of ze life-changing decisions gaan maken nu.” Dit jaar is ze niet zenuwachtig voor de presentatie. “Ik vind het wel heel spannend.” Dat is vooral omdat ze niet kan oefenen hoe de kandidaten reageren in Temptation Island. “Dat kun je niet oefenen.”

Later vertelde Monica dat we veel mogen verwachten van het aanstaande seizoen, waar eerder al de singles van bekend werden. “Het wordt absoluut een juicy seizoen. Echt ook wel mega anders dan alle seizoenen hiervoor. Je gaat bijna denken: “Okay, Temptation.” We kennen nu allemaal het riedeltje, maar het is echt weer something else.”

Victor

Monica doet de presentatie dit jaar voor het eerst met Victor Verhulst. “Ik was vorig seizoen veel onzekerder bij bepaalde dingen. En nu gaat het veel meer vanzelf.” Voor Viktor is alles nieuw. “De kampvuren zijn niet makkelijk. Je moet ook echt wel de juiste vragen stellen.”

Daar had Monica nog wel een tip voor. “Het helpt heel goed om oprechte interesse te hebben in de kandidaten. Dat had ik vorig jaar bijvoorbeeld. Toen dacht ik: Dit is mijn eerste klus, dus ik moet het goed doen. Dus dan dacht ik: Dit zijn goede vragen. Maar als zij totaal andere antwoorden geven dan waar je een vraag op zou kunnen stellen…” Wanneer het nieuwe seizoen van Temptation Island te bekijken is, is nog onduidelijk.