Love & Reality

Monica Geuze begint aan nieuwe carrière: “Zó klaar voor dit hoofdstuk”

Monica Geuze is natuurlijk niet alleen de presentatrice van Temptation- en Love Island, maar ook de bekendste Youtubester van het land. Bovendien begint de alleskunner nu ook nog eens haar eigen kledinglijn.

Droom die uitkomt

“Oh my god, freaking finally”, kondigt Monica het nieuws aan via haar Instagram Story. “Al twee jaar ben ik kneiterhard bezig met de launch van een eigen lifestyle lijn en na heel hard werken, veel verwachtingen én een hoop teleurstellingen kan ik eindelijk zeggen dat we aanstaande maandag gaan launchen!” Het merk van Monica heet Sophia Mae.

‘Krijg er helemaal hartkloppingen van’

“Ik ben zo klaar voor dit nieuwe hoofdstuk en hoop dat jullie het allemaal net zo mooi gaan vinden als ik.” Inmiddels heeft Sophia Mae al ruim 35.000 volgers op Instagram vergaard. “De notificaties op mijn telefoon slaan helemaal op hol. Echt zó veel support. Ik krijg er helemaal hartkloppingen van!” De precieze inhoud van de lifestyle-line is nog niet helemaal bekend, wel verklapt Monica het motto: “Amazing, delighting & amusing you with divine items that empower the muse in you.”

➡ Niets missen van Temptation Island? Volg deze Temptation Island Facebook-groep!