Love & Reality

Monica en Kaj doen grote onthulling over Temptation Island: Love or Leave

Op 26 november is het zover: dan gaat er een nieuw seizoen van Temptation Island van start. Dit keer net iets anders dan normaal: met ‘singles’ in plaats van verleiders, en iets dichterbij huis opgenomen.

‘Eén van de meest juicy edities’

“Door corona is het programma niet opgenomen in Thailand, maar in het Italiaanse Puglia. Dat geeft een andere sfeer. Daarnaast is de insteek dit seizoen gewijzigd. Het is iets minder plat”, vertelt Kaj Gorgels, die het seizoen ‘Love or Leave’ samen met Monica Geuze zal gaan presenteren, aan Grazia.

En we mogen behóórlijk wat verwachten, verklapt Kaj verder. “Ons opnameteam, dat bij alle seizoenen van Temptation betrokken was en echt wel wat gewend is, zei: ‘Dit is een van de meest juicy edities.'”

Nieuwe opzet resulteert in nog meer drama

“Als jij je partner van tevoren allemaal regels oplegt en zegt: ‘Je mag je niet laten verleiden’ of: ‘Je mag écht niet loeren naar de billen van die dame’, dan is dat een totaal ander uitgangspunt dan wanneer je zegt: ‘Ga maar kijken of het gras groener is aan de overkant’.”

En Monica besluit: “Juist de nieuwe aanpak zorgt voor spanning, omdat de stelletjes elkaar vrijer laten om dingen uit te zoeken.” Wij kunnen alvast niet wachten!