Love & Reality

Mira Soeteman verleidster in Temptation Island VIPS

Mira Soeteman is één van de verleidsters in Temptation Island VIPS. Aan haar is de taak om Thomas, Damian, Fabrizio of Quentin zo gek te krijgen dat ze een scheve schaats met haar gaan rijden.

Mira Soeteman verleidster Temptation Island VIPS

De twintigjarige Mira Soeteman is een meesteres in het verleiden. Ze is namelijk al twee jaar lang een Playmate bij Playboy Netherlands, dus haar uiterlijk en charmes inzetten om mannen het hoofd dol te maken is voor haar allang niet meer iets onbekend. Ongetwijfeld zal ze haar strak afgetrainde lichaam, volle lippen en verleidelijke blauwe ogen in de strijd gaan gooien.

Mira Soeteman Playmate voor Playboy NL

Verder heeft de in Papendrecht geboren schoonheid in 2017 haar eigen eenmansbedrijf opgericht: Catch by Mira, waarvoor ze met onder anderen de wimpers van klanten aan de slag gaat. Verder runt ze haar eigen webshop, maar ondertussen droomt ze toch vooral van een leven op het grote scherm.

Mira staat aan de wieg van een carrière als zangeres (in februari 2019 tekende ze een platencontract bij Nationale Artiesten Parade, in Breda) en werkt tevens als model. Onder meer voor Playboy, waar ze in september 2018 nog werd uitgeroepen tot Playmate van de Maand. Beloning: een plekje op de voorpagina van het wereldwijd bekende magazine. Ze was toen pas net achttien jaar jong.

Weet Mira één van de deelnemers van Temptation Island VIPS te verleiden?

In haar vrije tijd gaat Mira graag naar festivals, uit met vrienden of reizen naar verre en vooral warme landen. Hopelijk ziet ze haar tijd in Temptation Island VIPS niet als zonvakantie, want er is werk aan de winkel: Thomas, Damian, Fabrizio of Quentin moet verleid worden!